HABER GÖNDER
Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra İtalya Serie A ekiplerinden Udinese ile anlaşan Tolgay Arslan, Radyospor’un konuğu oldu
“İyi yerlere geleceğiz”
Takımına güvendiğini söyleyen Arslan, “Udinese’de ben iç geç gelen oyuncular oldu. Sakatlarımız da var. Ama umumi olarak iyi bir takımız. Bu iki hafta bizim için ilaç gibi gelecek. İyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Görüntü bu şekilde.” dedi.
“Alışmam gerekiyor”
İtalya’ya alışması gerektiğini söyleyen Tolgay Arslan, “Futbolu Almanya’da öğrendim. Sağ olsun Beşiktaş sayesinde Şampiyonlar Ligi de oynadım. İtalya’ya da alışmam gerekiyor. İlk iki maçımı Udinese’de hemen oynadım, birden gelişti. Alışmam gerekiyor.” ifadelerini kullandı.
“Anadolu takımları eskisi gibi değil”
Süper Lig’in yeni sezonunu yorumlayan tecrübeli futbolcu, “Süper Lig’de bu sezon yalnızca Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izleyebildim. Takımlar ilk haftalarda fazla aka risklere girmiyor. Ama Anadolu takımları artık kolay değil. Anadolu takımları eskisi gibi değil. Son yıllarda fazla iyi işler yapıyorlar. İyi mücadele veriyorlar. Yine de Anadolu’dan bir şampiyonun çıkmasını zor görüyorum.” şeklinde konuştu.
Galatasaray’dan teklif aldı mı?
Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra ‘Galatasaray’dan teklif aldın mı?’ sorusunu yanıtlayan Tolgay Arslan, “Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Almanya’ya gitmiştim ve telefonumu kapatmıştım. İdmanlarımı yapıyordum. Menajerimle konuştum ve bana Udinese’den bahsetti ve hemen onayladım. Kararımı fazla net ve çabuk verdim. Türkiye’den öbür takımların tekliflerini düşünmedim.” diyerek sözlerini tamamladı.
Fenerbahçe transfere damga vurdu
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.
Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.