YATSI'YA 02:00
HABER GÖNDER
Ekim ayı burs ve kredileri hesaplara yatmaya başladı Burs ve eğitim kredisi ödemeleri ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’ndan izah geldi. Kasapoğlu, ekim ayı burs ve kredilerinin yükseköğrenim öğrencilerinin hesaplarına yatmaya başladığını açıkladı. Bakan Kasapoğlu, bu yılın ilk ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını anlatım etti. Ödemeler geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi TC kimlik numarasına göre hesaplara yatırılmaya devam edecek.
Kimlik numarasının sonu ‘0’ olanlar 6 Ekim, ‘2’ olanlar 7 Ekim, ‘4’ olanlar 8 Ekim, ‘6’ olanlar 9 Ekim ve ‘8’ olanlar ise 10 Ekim’de ödemelerini alabilecek.
Katar Türkiye’de saray yaptırıyor
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.
Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.