AKŞAM'A 19:05
HABER GÖNDER
Süper Lig’in 18. haftasında 10 Ocak Pazar günü Atakaş Hatayspor‘a mesken olacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer meydan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı.
İdman, ısınma, istasyon koşuları ve açma-germe çalışmasıyla başladı. Pas, 5’e 2, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmalarıyla süren antrenman, taktik program sonrası yapılan kanat-orta-şut çalışmasıyla tamamlandı.
Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın saat 12.00’de gerçekleştireceği idmanla tamamlayacak ve saat 16.00’da özel uçakla Hatay’a hareket edecek.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Hilmi Sever
Gaziantep’te yaralı sokak hayvanlarının tedavileri için protokol imzalandı
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.
Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.